Productie de evenimente | video | foto | audio&light | print | site versiunea 1.0   facebook twitter flickr

     
     
      HOME
    sweet home
 Servicii
 ce facem
 Portofoliu
 ce putem face
 Echipamente
 cu ce facem
 Foto
 galerie
 TV Live!
evenimente
  Contact

 
macaracamera crane  
   
MACARA  
Camera Crane (macara) - este unul dintre   instrumentele noastre preferate. Imaginile captate cu aceasta sunt absolut superbe. Sub nici o forma nu se pot obtine astfel de imagini, filmate din "mână". Amplitudinea imaginii opținută prin ridicarea de la "firul ierbii" până la o înălțime de 3 metri, mișcarea laterală combinată cu ridicarea simultană a camerei -crează imagini spectaculoase. Că este vorba de o nuntă, un spot video, o prezentare de produs sau o conferință - sunt imagini ce le recomandam cu căldură pentru frumusețea și impactul acestora.  
click pentru a vedea galeria

  Home   sus  (UP)   

 
adaptorDOF  
   
Depth of field  
Folosit pentru genul de imagini ce se doresc a fi apropiate de ideea de peliculă. Granulația dată de dispozitivul "focus screen" plus obiectivul foto, crează un efect plăcut ce nu poate fi realizat prin efecte generate CG.
Pentru "focus screen" am ales varianta de la Canon, tipul EE-A. Folosit indeosebi la realizarea de videoclipuri, filme de prezentare.
 
click pentru a vedea galeria | 11 imagini |

  Home   sus  (UP)   

 
stabilizatorFIGRIG  
   
FIGRIG  
FIGRIG este un instrument dedicat stabilitatii imaginii. Proiectat de regizorul Mike Figgis, FIGRIG aduce prin design-ul sau un plus de stabilitate, în special filmarilor efectuate in locuri aglomerate.  

click pentru a vedea galeria | figrig |

  Home   sus  (UP)   

 
adaptorSLIDER  
   
SLIDER  
Efectul produs de SLIDER (Glidetrack) este unul surprinzător de plăcut. Aduce mișcarea acolo unde nu te aștepți. Că vorbim de planuri generale, dar mai ales la gros-planuri, transformă uimitor imaginea statică intr-una dinamică aducind un plus de savoare imaginii. Este usor, din aluminiu, cu o cale de rulare pe rulmenti special destinați unui zgomot redus si o culisare fără tremurături. Utilizat in special în cadrul producțiilor de videoclip sau filme de prezentare.  
click pentru a vedea galeria

  Home   sus  (UP)   

 
stabilizatorUMĂR  
   
Shoulder stabilizer  
Stabilizatorul de umăr este foarte des folosit in evenimentele gen "what you see is what you get". Permite urmărirea subiectului fără deranjantele tremurături. In plus are avantajul de a i se atașa si un acumulator extins de 12v(permite folosirea unei lumini puternice) și receptoarele a 2 transmitere audio|video wireless. Remote controlul situat pe "coarne" permite un reglaj fin al zoom-ului sau clarității imaginii.  
click pentru a vedea galeria

  Home   sus  (UP)   

 
miniDOLLY  
   
Mini Dolly Spider  
Este un instrument de lucru ce permite realizarea unor imagini iluitoare. Folosit de regula pentru filmarea produselor in cadrul spoturilor publicitare, unde camera se poate invirti in jurul produsului sau pentru filmari in care sunt necesare miscari gen traveling. Usor de instalat, usor de folosit, destinat spatiilor de dimensiuni reduse unde nu se pot instala sine pentru dolly. Un produs DIY marca creativEVENT.ro.  
click pentru a vedea galeria

  Home   sus  (UP)